2023

PtRental – Leverans av färdigvärme till industri i Horda

Långtidshyra hos tillverkande industri

Tillverkande industri i Horda har valt att hyra en 450kW pelletspanna för färdigvärme från PtRental. Kontraktet sträcker sig över en hel värmesäsong, från september till maj.

Färdigvärme kan likställas med fjärrvärme i mindre format. Vi ställer dit en pannanläggning och kopplar upp oss till ert värmesystem. Ni får värme – vi sköter drift och underhåll. Efter avslutad hyra finns möjlighet att köpa anläggningen till ett förmånligt pris.

Våra olika modeller av pannor för uthyrning

Byggvärme Pellets vattenburen

Miljövänlig och kostnadseffektiv värme till byggarbetsplatsen med bioenergi. Pelltec erbjuder unika kundlösningar för att säkerställa ert värmebehov under byggtiden. Panncentralen levereras med automatisk askutmatning samt övervakning via webb och GSM-larm. Modulerna finns i 192, 340 och 450 kW. Ni betalar endast för förbrukade kWh, vi sköter allt annat så som drift, skötsel och påfyllning av pellets m.m. Levereras komplett med pumpar och säkerhetsutrustning. Kontakta oss för mer information och offert.

Byggvärme Pellets Varmluft

Miljövänlig och kostnadseffektiv värme till byggarbetsplatsen med bioenergi. Pelltec erbjuder unika kundlösningar för att säkerställa ert värmebehov under byggtiden. Panncentralerna levereras med övervakning via webb. Modulerna finns i 350 eller 600 kW. Levereras komplett med fläkt för värmedistribution. Kontakta oss för mer information och offert. Ni betalar endast dygnshyra och förbrukade kWh, vi sköter allt annat så som drift, skötsel och påfyllning av pellets m.m.

Byggvärme Olja

Lättskött, effektivt och flexibel. Vår mobila panncentral med olja för byggvärme finns i 240-460 kW med inbyggd oljetank. Uppställningskostnad, frakt och igångkörningskostnad tillkommer enligt offert. Kontakta oss för mer information och offert.

Frågor?

Johannes Andersson
Sales Manager

+46 (0) 372-22540
johannes@pelltec.se