Process

Vår process från idé till funktion

Hur vi arbetar

Funderar du på att börja använda våra värmekällor men känner att det verkar som en krånglig process? Då kan vi lugna dig med att vi på Pelltec sköter precis allt åt dig. Det enda vi behöver veta är hur stora dina förbrukningsbehov är, därefter får du proffsrådgivning från dag ett.

Analys

Tillsammans analyserar vi ert nuvarande energibehov och hur det kommer utvecklas över tid.

Offert

Baserat på ert behov och hur länge ni kommer använda anläggningen rekommenderar vi val av system eller alternativt uthyrning.

Konstruktion

Vi kan bygga er modul från grunden eller göra modifieringar på befintlig struktur. När er lösning är färdig testkör vi den i fabrik både gällande prestanda, systemfunktion och säkerhet.

Leverans och installation

Ert nya värmeverk levereras till vald plats och våra tekniker hjälper till med säker installation och testning. När allt fungerar som det ska genomgår vi också en utbildning så ni med säkerhet vet precis hur anläggningen ska användas.

Service & underhåll

Pelltec är aldrig mer än ett samtal bort och efter installerad anläggning finns vi alltid vid er sida. Vi utför garantiåtaganden, service, påfyllnad och reparation av samtliga anläggningar.