2022

Jobbar du som installatör av fläktluftvärmare?

Prova Pelltec och skippa onödiga mellanhänder genom att köpa era produkter direkt från lager. Vi erbjuder högkvalitativa Aerotemprar till konkurrenskraftiga priser. Våra vattenburna fläktkonvektorer finns i 6st olika storlekar, är energisnåla och byggda i både snygg och robust stålkonstruktion. Aerotempern är främst utvecklad för industrier och lagerbyggnader, men den stilrena designen gör att den även passar in i butiksmiljöer och större konferenslokaler.

Funktioner och fördelar

-Justerbar hastighet via EC Motor

-Godkänd fläkt enligt ErP2015

-5 års garanti

-Kan monteras i både tak och vägg i olika vinklar

Aerotemper

Aerotemper EC-fläkt

PtAero EC 
  • Energisnål EC fläktmotor
  • Robust stålkonstruktion
  • Upp till 48,1 kW vid 80/60/15
En effektiv vattenburen aerotemper med EC motor i 3 olika storlekar. Varje storlek finns med 2 eller 3 radigt värmebatteri. Aerotempern är främst utvecklad för industrier och lagerbyggnader, men den stilrena designen gör att den även passar in i butiksmiljöer och större konferenslokaler.

Luftridåer

Luftridå – Entré

En proffsig och attraktiv luftridå, utvecklad för att skapa en skyddande barriär av luft vid olika typer av entréer. Luftridån skyddar entrén till byggnaden från kallras såväl som damm och insekter. Rätt använd minimeras värmeförluster, vilket påverkar både byggnadens driftkostnader och personalens arbetsmiljö positivt. Luftridån är utvecklad för byggnader där installationen av ridån inte överstiger 3,0m. Den finns i längderna 100, 150 och 200cm med elvärme, vattenvärme eller utan värme.
  • Skyddande luftbarriär vid entré
  • Sänker driftkostnader
  • Lätt att installera
  • Dörrkontakt och hållare ingår

Luftridå – Industri

En kraftig luftridå med modern design särskilt utvecklad för industrier och andra tuffa miljöer. Luftridån placeras vid porten och skyddar byggnaden från både kallras såväl som damm och insekter. Rätt använd minimeras värmeförluster, vilket påverkar både byggnadens driftkostnader och personalens arbetsmiljö positivt.

Frågor?

Vilhelm Andersson
VD

+46 (0) 372-22540
vilhelm@pelltec.se

Johannes Andersson
Sales Manager

+46 (0) 372-22540
johannes@pelltec.se